Over mij.

Lieve lezers, mijn naam is Albertine en ik ben momenteel 19 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje met mijn broertjes en ouders. Ben gelukkig met mijn vriend en mijn gekke vriendinnen die om me heen staan.

Mijn hobby is schrijven, vandaar deze blog ook. Ik heb moeilijke tijden meegemaakt, en toen was schrijven mijn uitlaatklep. 

Ik kon niet altijd zeggen dat ik gelukkig was, namelijk 5 jaar geleden kreeg ik te horen dat ik depressief was. Ik heb jaren therapie gevolgd, en met behulp van medicatie kwam ik er langzamerhand weer boven op.  Mijn geloof speelde altijd al een belangrijke rol in mijn leven. In de jaren van depressie werd het erg op proef gesteld. Vragen als, waarom laat God dit toe? Waarom ik? God is toch liefde , waarom voel ik me dan zo? Achteraf kan ik zien dat God me al die tijd geholpen heeft. Ik begrijp nog niet waarom het mij is overkomen. Maar wel dat ik over mijn periode mag delen met jongeren die hetzelfde hebben meegemaakt.
Dit is mijn droom geworden, het helpen van jongeren die last hebben van een depressie. Ik miste in mijn depressie het begrip van mensen om mij heen. Niemand leek me te begrijpen, en ik schaamde me voor mijn gedachten en depressieve gevoel. Door mijn verhaal , en mijn gedichten te delen hoop ik jongeren te helpen die hetzelfde voelen. En een stukje van het Taboe rondom ( christelijke) jongeren met een depressie te verbreken.


Niet alle blogs zullen perse daarover gaan, ik zou ook dingen delen die me nu bezig houden. 
Kortom, genoeg om te lezen, hopelijk vinden jullie het leuk!