Gedichten

Gedichten  · 06. maart 2021
Ik kijk naar boven, op zoek naar de zon. De zon die zojuist nog lekker scheen. Maar ik zie alleen donkere wolken, Ik raak in paniek, en probeer om te keren
Gedichten  · 03. december 2020
Ik schreeuw, ik huil, ik sla, alle woede en verdriet uit me. Maar in plaats van dat het uit me weg gaat komt er meer bij. Het word een blinde waas voor mijn ogen. Ik heb het gevoel dat het nooit meer weg gaat, dat ik nooit meer helder ga zien.

Gedichten  · 06. november 2020
Dit gedicht heb ik al een poosje geleden geschreven. Hoewel ik er echt tevreden over was, kon ik hem niet posten. Het gedicht beschrijft het gevoel van denken het aan te kunnen, maar dan toch onverwachts onderuit te gaan. Maar in het gedicht omschrijf ik ook wat God wil dat we om Zijn hulp en kracht vragen. Dit was iets wat ik zelf niet meer deed, ik dacht aan menselijke oplossingen. Nu ik heb gebeden tot God, zijn hulp heb gevraagd. Voelt het goed om dit gedicht te delen.
Gedichten  · 30. september 2020
Kom tot mij allen die vermoeid en belast zijn, en ik zal je rust geven. - Matheus 11:28. Dit gedicht gaat over een van mijn favorite bijbel teksten. Het geeft me hoop, hoop dat God me rust wil geven

Gedichten  · 26. september 2020
Ze waren ver weggestopt, achter een goed masker. Maar door mijn gevoel te delen, is het masker gaan barsten. Het verbergen van het gevoel lukt niet meer En de masker weer laten helen gaat met pijn en moeite. Dus dan maar niet delen.. en mijn masker laten zien.
Gedichten  · 23. september 2020
Dit gedicht delen vind ik super eng, en heb lang getwijfeld. Dit gedicht heb ik namelijk geschreven toen het echt slecht ging. In dit gedicht heb ik toen al mijn gevoel gestopt, het voelt als een heel persoonlijk iets delen. Hoop dat jullie begrijpen dat ik kostbaar ben op dit gedicht. Maar wil hem wel graag delen.

Gedichten  · 21. september 2020
Geen zon maar schaduw. Gedicht over in de schaduw lopen wanneer de zon schijnt.