Blog over Mijn verhaal

Blog over Mijn verhaal · 18. november 2020
Ik schrijf dit om jullie ook te kunnen vertellen dat je echt naar jezelf moet luisteren. Wat zegt jou lichaam, wat zegt je hart? Kijk niet naar wat de maatschappij van je lijkt te verwachten, en dender niet door in een patroon die je langzamerhand sloopt.
Blog over Mijn verhaal · 28. oktober 2020
In deze blog wil ik de mensen om me heen, die er altijd voor me waren, bedanken! Zonder hen stond ik niet waar ik nu sta.

Blog over Mijn verhaal · 18. oktober 2020
In deze blog een kleine update hoe het met me gaat. Ik ben nog niet lang geleden begonnen met deze blog, maar ik blog al minder dan ik gehoopt had. In deze blog leg ik uit hoe dat komt
Blog over Mijn verhaal · 09. oktober 2020
Deze blog gaat over mijn persoonlijke verhaal over mijn depressie. Er zullen meerdere blogs online komen waarin ik meer vertel over hoe het proces is gegaan. In deze blog vertel ik over hoe ik mijn diagnose kreeg, en hoe dat voor me was

Blog over Mijn verhaal · 26. september 2020
Sinds een paar dagen is mijn verhaal niet meer "geheim". Ik heb er voor gekozen doormiddel van een interview mijn verhaal te delen. In deze blog omschrijf ik hoe dit voor me was, en wat het moeilijk maakte.
Blog over Mijn verhaal · 07. september 2020
Als je minder aandacht krijgt kun je 2 dingen doen, er naar vragen totdat je het krijgt, of niks doen. Mijn broertje koos er voor om er naar te vragen, en ik deed niks. Daardoor leek het dat alles goed ging, en leefde ik mijn leventje op mijn manier. Dit speelde zich vaak af in een fantasie wereldje door mezelf verzonnen, een wereldje waarin ik me veilig voelde, en ik zelf kon bepalen wat er gebeurde. Wat voor de buiten wereld niet opviel was dat ik aandacht miste