Gedichten  · 06. maart 2021
Ik kijk naar boven, op zoek naar de zon. De zon die zojuist nog lekker scheen. Maar ik zie alleen donkere wolken, Ik raak in paniek, en probeer om te keren
Gedichten  · 03. december 2020
Ik schreeuw, ik huil, ik sla, alle woede en verdriet uit me. Maar in plaats van dat het uit me weg gaat komt er meer bij. Het word een blinde waas voor mijn ogen. Ik heb het gevoel dat het nooit meer weg gaat, dat ik nooit meer helder ga zien.

Blog over Mijn verhaal · 18. november 2020
Ik schrijf dit om jullie ook te kunnen vertellen dat je echt naar jezelf moet luisteren. Wat zegt jou lichaam, wat zegt je hart? Kijk niet naar wat de maatschappij van je lijkt te verwachten, en dender niet door in een patroon die je langzamerhand sloopt.
Gedichten  · 06. november 2020
Dit gedicht heb ik al een poosje geleden geschreven. Hoewel ik er echt tevreden over was, kon ik hem niet posten. Het gedicht beschrijft het gevoel van denken het aan te kunnen, maar dan toch onverwachts onderuit te gaan. Maar in het gedicht omschrijf ik ook wat God wil dat we om Zijn hulp en kracht vragen. Dit was iets wat ik zelf niet meer deed, ik dacht aan menselijke oplossingen. Nu ik heb gebeden tot God, zijn hulp heb gevraagd. Voelt het goed om dit gedicht te delen.

Blog over Mijn verhaal · 28. oktober 2020
In deze blog wil ik de mensen om me heen, die er altijd voor me waren, bedanken! Zonder hen stond ik niet waar ik nu sta.
Blogs over Depressie · 19. oktober 2020
Misschien ken je hem wel, het liedje van Demi lovato. Its ok not te be ok, een eerlijke lied over het taboe rondom psychische problematiek. In deze blog omschrijf ik wat ik ervan vind.

Blog over Mijn verhaal · 18. oktober 2020
In deze blog een kleine update hoe het met me gaat. Ik ben nog niet lang geleden begonnen met deze blog, maar ik blog al minder dan ik gehoopt had. In deze blog leg ik uit hoe dat komt
Blog over Mijn verhaal · 09. oktober 2020
Deze blog gaat over mijn persoonlijke verhaal over mijn depressie. Er zullen meerdere blogs online komen waarin ik meer vertel over hoe het proces is gegaan. In deze blog vertel ik over hoe ik mijn diagnose kreeg, en hoe dat voor me was

Gedichten  · 30. september 2020
Kom tot mij allen die vermoeid en belast zijn, en ik zal je rust geven. - Matheus 11:28. Dit gedicht gaat over een van mijn favorite bijbel teksten. Het geeft me hoop, hoop dat God me rust wil geven
Gedichten  · 26. september 2020
Ze waren ver weggestopt, achter een goed masker. Maar door mijn gevoel te delen, is het masker gaan barsten. Het verbergen van het gevoel lukt niet meer En de masker weer laten helen gaat met pijn en moeite. Dus dan maar niet delen.. en mijn masker laten zien.

Meer weergeven