· 

Ik dacht dat ik voor altijd beter was..

In deze blog leg ik kort uit waarom ik nog niet echt actief blogs plaats, hopelijk begrijpen jullie het!

 

 

Ik ben nog maar net begonnen met mijn blog, maar minder actief dan ik gehoopt had. Dit komt door hoe het met me gaat, dus bij deze even een korte update.

Sinds een maand of 2 heb ik last van erge vermoeidheid, en het is nog onduidelijk waar dat vandaan komt. We weten al wel dat het geen Pfeiffer is, of een ander virus.

Nu ben ik begonnen met afbouwen van ADD medicatie want het kan zijn dat ik daar slecht op reageer en er dus moe van word.

Zoals ik al benoemde heb ik er nu 2 maand last van, maar mijn stemming is pas slechter geworden sinds een week of 2/3. Dus ja, in het begin ging het gewoon goed, ik was natuurlijk erg gefrustreerd door mijn vermoeidheid, maar verder geen last van Depressie.

Wat voor mij nogal gek is, want moeheid is een van mijn grootste factoren om terug te vallen.

Maar in het begin zocht ik daar niks achter, totdat bleek dat door mijn nieuwe ADD medicatie ik enorm afgevlakt was. En daar komt nog bij dat die medicatie ook wel eens de reden van mijn vermoeidheid kon wezen. Dus ben ik iets gaan afbouwen in de hoop dat het beter zou gaan.

Nou één ding ‘verbeterde’ wel, mijn gevoel kwam terug, maar vermoeidheid verminderde maar iets. Het gevoel kwam terug in een minder positieve manier, ik krijg weer last van meer negatieve gedachten. Gelukkig lang niet zo erg als eerst, maar toch het blijft balen. 

 

Dit is even kort de reden waarom ik nog niet veel blogs online heb staan. Ik wil super graag blogs posten , het liefst een paar per week. Dit was ook de bedoeling, maar helaas is dat tot nu toe nog niet gelukt.

Naast de vermoeidheid, voelt het nu ook anders om te bloggen, niet zoals het de bedoeling was. Ik voelde me het afgelopen jaar voor het eerst in 4 jaar echt beter. Ik was trots , en blij dat eindelijk de zon voor me scheen. De eerste maanden was er nog wel angst, wat nou als het toch weer terug komt? Maar ook dat werd juist de afgelopen maanden minder, ik kreeg een relatie en kon weer naar een positieve toekomst kijken. Door de steun van mijn vriend, mijn ouders , en alle andere lieve mensen om me heen durfde ik ook de blog te beginnen.

 

Een reden om de Blog te beginnen, was om mijn "verleden" te delen en daar anderen misschien mee te kunnen helpen.

Alleen op dit moment voelt het raar om daar over te schrijven, omdat door de vermoeidheid ik sneller terug val in het oude gevoel. En het niet meer alleen het verleden is, maar ook deels weer het heden. Maar zoals ik al zei, in een minder extreme zin natuurlijk. 

 

Maar ik besef dat ik ook gewoon een mens ben, en niet iemand die het perfecte voorbeeld kan geven en kan zijn. Ook bij mij gaat het soms iets minder, en blijf ik keer op keer dingen leren. Zo leer ik nu dat mijn visie misschien iets anders was dan de werkelijkheid nu. Ik deel over de dingen die ik heb geleerd, en mijn verleden. Maar ook spelen er bij mij in het ‘heden’ dingen waarmee ik zit, waar ik mee worstel. En ook dat mag en wil ik delen, en niet alleen alles wat ik nu goed doe of kan.

 

Want ik ben gewoon Albertine, en zit nu even in een wat mindere periode, en dat is ook iets wat ik moet delen. Want als ik iets belangrijk vind aan deze blog, is het dat ik mijn echte gevoel en eerlijke mening deel en dat ik  echt mezelf laat zien.

 

 

Liefs Albertine

Reactie schrijven

Commentaren: 0