· 

Berichtje van mij!

Al een paar dagen probeer ik een goeie blog te schrijven, maar de goeie blog komt er maar niet. Dus besloot ik maar te schrijven over waarom me dit niet lukt.

Naar een interview op EO- Beam heb ik opeens meer volgers, en kent iedereen mijn verhaal. Het verhaal dat ik altijd zo veel mogelijk geheim hield. Ik schaamde me er niet echt voor, maar toch wat zouden andere wel niet denken. En in deze maatschappij zijn we gewend te praten over alles wat goed gaat, over de mooie dingen in ons leven. Niet over onze problemen, of over onze duistere gevoelens, nee dat is iets wat je minder snel deelt.

 

Maar toch, nu staat mijn verhaal op en bloot op sociaal media, en zijn er meerdere die mijn blog nu volgen. En dat is natuurlijk wat ik wil, dit is mijn doel , zoveel mogelijk mensen bereiken.

Maar oh wat is de druk opeens hoog! Wetende dat er mensen zijn die het lezen, en bij elk zinnetje denk ik, wat vinden anderen hier van.

 

Maar dit is mijn verhaal ,waar ik over schrijf zijn mijn gevoelens en mijn belevingen. Dus als anderen daar anders over denken, dan mag dat. We voelen en ervaren allemaal dingen op een andere manier. En wat ik opschrijf is hoe ik het ervaar, en hoop ik andere te kunnen helpen.  

Dus ik heb eindelijk weer alles op een rijtje, en hoop nog veel mooie blogs te schrijven. Waar ik hopelijk iemand, misschien jou wel, een beetje kan helpen.

 

En weet dat als jij je verhaal even kwijt wil, je altijd contact met me op kan nemen. In moeilijke periodes met depressies moeten we er juist over praten.

 

Ik wil iedereen nog bedanken voor de lieve berichtjes, oh wat doet het me goed. Om te lezen dat jullie me accepteren met dit verhaal, en jullie lieve reacties en steun. Heel erg bedankt,

 

 

Liefs Albertine. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0